[List Download] Nickname Or Fathers PDF

 216 Views

Nickname Or Fathers PDF List

Father of Greek Tragedy Aeschylus
Father of Comedy Aristophanes
Father of the Telephone Alexander Graham Bell
Father of Sunday Newspaper John Bell
Father of Chemistry Robert Boyle
Father of Canada Jacques Cartier
Father of English Poetry Geoffery Chaucer
Father of Aviation Sir George Cayley
Father of Immunology Edward Jenner
Father of Modern Chemistry Antoine Lavoisier
Father of Atom Bomb Dr. Robert Oppenheimer
Father of Nuclear Physics Ernest Rutherford
Father of Economics Adam Smith
Father of Railways George Stephenson
  1. Who is the father of Greek Tragedy?
    Ans: Aeschylus.
  2. Who is the father of Comedy?
    Ans: Aristophanes.
  3. Who is the Alexander Graham Bell?
    Ans: Father of the Telephone.
  4. Who is the father of Sunday Newspapers?
    Ans: John Bell.
  5. Who is the father of Chemistry?
    Ans: Robert Boyle.
  6. The Father of Canada-
    Ans: Jacques Cartier.
  7. The Father of English Poetry-
    Ans: Geoffery Chaucer.
  8. Who is the father of Aviation?
    Ans: Sir George Cayley.
  9. Who is the father of Immunology?
    Ans: Edward Jenner.
  10. Who is the father of Modern Chemistry?
    Ans: Antoine Lavoisier.
  11. The father of Atom Bomb-
    Ans: Dr. Robert Oppenheimer.
  12. The father of Nuclear Physics-
    Ans: Ernest Rutherford.
  13. Who is the father of Economics?
    Ans: Adam Smith.
  14. Who is the father of Railway?
    Ans: George Stephenson.

Leave a Reply