[Download] Smallest and Biggest Countries

 410 Views

Smallest and Biggest Countries

Biggest Nations (Area-Wise)Biggest Nations (Population-wise)Smallest Nations (Area-wise)Smallest Nations (Population-wise)
RussiaChinaVatican CityVatican City
CanadaIndiaMonacoNauru
USAUSANauruTuvalu
ChinaIndonesiaTuvaluPalau
BrazilBrazilSan MarinoMonaco
AustraliaPakistanLiechtensteinSan Marino
IndiaBangladeshMarshall IslandsLiechtenstein
ArgentinaNigeriaSaint Kitts and NevisSaint Kitts and Nevis
KazakhstanRussiaMaldivesAntigua and Barbados
Algeria Japan Malta Seychelles

Biggest Nations (Area-Wise):

  1. What is 1st biggest country in the world?
    Ans: Russia.
  2. What is 2nd biggest country in the world?
    Ans: Canada.
  3. What is rd biggest country in the world?
    Ans: USA.
  4. What is 4th biggest country in the world?
    Ans: China.
  5. What is 5th biggest country in the world?
    Ans: Brazil.
  6. What is 6th biggest country in the world?
    Ans: Australia.
  7. What is 7th biggest country in the world?
    Ans; India.
  8. What is 8th biggest country in the world?
    Ans: Argentina.
  9. What is 9th biggest country in the world?
    Ans: Kazakhstan.
  10. What is 10th biggest country in the world?
    Ans: Algeria.

Biggest Nations (Population-Wise):

1. 1st biggest populated country in the world-
Ans: China.

2. 2nd populated country in the world-
Ans: India.

3. 3rd populated country in the world-
Ans: USA.

4. 4th populated country in the world-
Ans: Indonesia.

5. 5th populated country in the world-
Ans: Brazil.

6. 6th populated country in the world-
Ans: Pakistan.

7. 7th populated country in the world-
Ans: Bangladesh.

8. 8th populated country in the world-
Ans: Nigeria.

9. 9th populated country in the world-
Ans: Russia.

10. 10th populated country in the world-
Ans: Japan.

Smallest Nations (Area-Wise):

  1. What is smallest country in the world?
    Ans: Vatican City.
  2. What is 2nd smallest country in the world?
    Ans: Monaco.
  3. What is 3rd smallest country in the world?
    Ans: Nauru.
  4. What is 4th smallest country in the world?
    Ans; Tuvalu.
  5. What is 5th smallest country in the world?
    Ans: San Marino.
  6. What is 6th smallest country in the world?
    Ans; Liechtenstein.
  7. What is 7th smallest country in the world?
    Ans: Marshall Island.
  8. What is 8th smallest country in the world?
    Ans: Saint Kitts and Nevis.
  9. What is 9th smallest country in the world?
    Ans: Maldives.
  10. What is 10th smallest country in the world?
    Ans: Malta.

Smallest Nations (Population-Wise):

  1. 1st smallest populated country in the world-
    Ans; Vatican City.
  2. 2nd smallest populated country in the world-
    Ans; Nauru.
  3. 3rd smallest populated country in the world-
    Ans; Tuvalu.
  4. 4th smallest country in the world-
    Ans: Palau.
  5. 5th smallest populated country in the world-
    Ans: Monaco.
  6. 6th smallest populated country in the world-
    Ans: San Marino.
  7. 7th smallest populated country in the world-
    Ans: Liechtenstein.
  8. 8th smallest populated country in the world-
    Ans: Saint Kitts and Nevis.
  9. 9th smallest populated country in the world-
    Ans: Antigua and Barbados.
  10. 10th smallest populated country in the world-
    Ans: Seychelles.

Leave a Reply